Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

  • 20-02-2018, Kraków
    Testy wrażliwości sensorycznej

    Celem przeprowadzonych testów jest ocena i kwalifikacja osób ubiegających się o stanowisko w zespole wykonującym analizy sensoryczne i oceny organoleptyczne produktów spożywczych.
    W czasie testów sprawdzających zostanie oceniona zdolność w zakresie rozróżniania, definiowania i różnicowania odbieranych wrażeń smakowo-zapachowo-czuciowych przez uczestników.

  • 20-03-2018, Kraków
    Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych

    Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności praktycznego zastosowania metod analizy sensorycznej w doskonaleniu produktów i bieżącym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa.

  • 17-04-2018, Kraków
    Pełnomocnik ds. Jakości w zakresie wymagań standardów BRC, IFS i FSSC. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności

    Celem szkolenia jest prezentacja i szczegółowe omówienie wymagań standardów BRC, IFS i FSSC oraz doskonalenie umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.

  • 22-05-2018, Kraków
    Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

    Celem szkolenia jest zaprezentowanie wymagań dotyczących projektowania i nadzorowania pracowni sensorycznej, zasady rekrutacji członków zespołu oceniającego, metody stosowane w badaniach sensorycznych oraz zasady tworzenia instrukcji laboratoryjnych.

  • 05-06-2018, Kraków
    Nadzór nad dostawcami. Zasady kwalifikacji dostawców. Ocena narażenia w zakresie autentyczności

    W celu zapewnienia odpowiedniej jakości i bezpieczeństwa surowców oraz zagwarantowania efektywnej współpracy
    z usługodawcami spełniającymi określone kryteria należy wprowadzić skuteczny system kwalifikowania i nadzorowania dostawców.

  • 06-06-2018, Kraków
    Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów IFS i BRC oraz normy ISO22000. Warsztaty doskonalące

    Celem szkolenia jest doskonalenie umiejętności audytowania systemów zrządzania bezpieczeństwem żywności.

  • 07-06-2018, Kraków
    Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie. Food Defence – system ochrony żywności przed celowym skażeniem

    Celem jest przedstawienie wymagań prawnych w zakresie wycofania i zwrotu wyrobów z rynku oraz wymagań standardów BRC, IFS i normy ISO 22000 w zakresie postępowania w sytuacjach kryzysowych oraz działań jakie powinno podjąć przedsiębiorstwo w przypadku wycofania wyrobu z rynku.

  • 19-06-2018, Kraków
    Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych

    Celem szkolenia jest przedstawienie najnowszych trendów w zakresie projektowania produktów spożywczych. W czasie szkolenia zostaną przedstawione metody badania rynku, zasady planowania procesu projektowania oraz metody walidacji wyników prac projektowych.