Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

  • 16-10-2018, Kraków
    Testy wrażliwości sensorycznej

    Celem przeprowadzonych testów jest ocena i kwalifikacja osób ubiegających się o stanowisko w zespole wykonującym analizy sensoryczne i oceny organoleptyczne produktów spożywczych.
    W czasie testów sprawdzających zostanie oceniona zdolność w zakresie rozróżniania, definiowania i różnicowania odbieranych wrażeń smakowo-zapachowo-czuciowych przez uczestników.

  • 06-11-2018, Kraków
    Pełnomocnik ds. Jakości w zakresie wymagań standardów BRC, IFS i FSSC. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności

    Celem szkolenia jest prezentacja i szczegółowe omówienie wymagań standardów BRC, IFS i FSSC oraz doskonalenie umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.

  • 27-11-2018, Kraków
    Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych

    Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności praktycznego zastosowania metod analizy sensorycznej w doskonaleniu produktów i bieżącym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa.

  • 11-12-2018, Kraków
    Nadzór nad dostawcami. Zasady kwalifikacji dostawców. Ocena narażenia w zakresie autentyczności

    W celu zapewnienia odpowiedniej jakości i bezpieczeństwa surowców oraz zagwarantowania efektywnej współpracy
    z usługodawcami spełniającymi określone kryteria należy wprowadzić skuteczny system kwalifikowania i nadzorowania dostawców.

  • 12-12-2018, Kraków
    Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie. Food Defence – system ochrony żywności przed celowym skażeniem

    Celem jest przedstawienie wymagań prawnych w zakresie wycofania i zwrotu wyrobów z rynku oraz wymagań standardów BRC, IFS i normy ISO 22000 w zakresie postępowania w sytuacjach kryzysowych oraz działań jakie powinno podjąć przedsiębiorstwo w przypadku wycofania wyrobu z rynku.