Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Badania i doskonalenie wyrobów

Rynek spożywczy nieustannie ewoluuje, a na zmiany w tej branży kluczowy wpływ mają konsumenci, których świadomość i oczekiwania związane z jakością i bezpieczeństwem kupowanych produktów ciągle rosną. Coraz większe wymagania konsumentów wywierają na producentach presję działań związanych z opracowywaniem i wprowadzaniem nowych oraz doskonaleniem już istniejących na rynku artykułów spożywczych. Prace w tym zakresie na stałe wpisują się w strategię marketingową liczących się na rynku producentów żywności.
 

Kluczem do poprawy konkurencyjności oferowanych artykułów spożywczych oraz utrzymania, bądź umocnienia pozycji rynkowej przedsiębiorstwa jest wprowadzanie ciągłych innowacji oraz nieustanna dbałość o poprawę jakości i bezpieczeństwa oferowanych wyrobów. Dostarczanie produktów spełniających oczekiwania konsumentów gwarantuje ich zbyt i bezpośrednio przekłada się na zysk finansowy przedsiębiorstwa.
 

Wychodząc naprzeciw wymaganiom rynku proponujemy kompleksową ofertę badań i szkoleń odpowiadającą aktualnym potrzebom przedsiębiorstw branży spożywczej. Dzięki indywidualnemu podejściu zarówno w zakresie analiz związanych z sensoryczną oceną jakości żywności, jak i podnoszenia kompetencji pracowników zapewnimy Państwu konkurencyjność na rynku i umożliwimy spełnienie stale rosnących oczekiwań konsumentów.
 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:

ANALIZA SENSORYCZNA
BADANIA KONSUMENCKIE
BADANIA FOKUSOWE
BADANIA PET FOOD
 

 

Aktualności

"Wielo-zmysłowe poznanie otoczenia" czyli warsztaty sensoryczne u przedszkolaków

Dzieci w wieku przedszkolnym, wchodzą w świat różnorakich smaków i zapachów.
To właśnie w tym wieku kształtują się upodobania dotyczące wyboru ulubionych potraw
i napojów. Postanowiliśmy sprawdzić jak dzieci z Publicznego Przedszkola nr 26
w Tarnowie reagują i wykorzystują swoje zmysły do rozpoznawania smaków, zapachów, kolorów i tekstur.

czytaj więcej

Najbliższe terminy szkoleń

Nasi partnerzy